Selecteer een pagina

Is jouw website gemaakt met WordPress? Dan is het natuurlijk handig als je zelf het onderhoud kunt doen. Maar daar komt meer bij kijken dan alleen af en toe een pagina aanpassen of een nieuwe toevoegen. Je moet ook regelmatig groot onderhoud plegen. Denk aan WordPress onderhoud voor het plaatsen van updates voor de software of voor plug-ins die je gebruikt. Als je dit niet doet loop je risico’s voor bijvoorbeeld de beveiliging van je website. En een hack wil je natuurlijk niet meemaken. 

Besteed WordPress onderhoud uit

Als je WordPress onderhouden lastig vindt of er onvoldoende tijd voor hebt dan kun je uitbesteding overwegen. Je draagt het website onderhoud dan over aan een extern bedrijf dat alle noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden van je overneemt. Het gaat dan niet alleen om het plaatsen van updates maar bijvoorbeeld ook om het maken van een back-up, iets waar je erg blij mee zult zijn als je website eens mocht crashen. Als je geen recente back-up hebt dan ben je immers alles kwijt en kun je overnieuw beginnen met je website te bouwen of dit door een externe partij laten doen. Dat kost dan weer veel extra tijd en geld. 

Bepaal wat je zelf doet en wat je uitbesteedt

Je kunt als je WordPress onderhoud overweegt door een extern bedrijf zelf bepalen wat je wilt uitbesteden. Heb je een relatief eenvoudige website dan kan WordPress onderhouden bestaan uit het plaatsen van updates en het maken van en maandelijkse back-up. Heb je een meer complexe website dan heb je wellicht behoefte aan meer ondersteuning en wil je dat er vaker een back-up wordt gemaakt. Het grote voordeel is dat updates direct worden geplaatst als ze beschikbaar zijn en dat het maken van back-ups vaak is geautomatiseerd en dus niet wordt vergeten. Een goed berdrijf voor WordPress onderhoud gebruikt hiervoor betrouwbare servers. 

Het onderhoud van je WordPress website in vertrouwde handen

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor WordPress onderhoud? Kijk dan eens op de website van Webmasterdienst. Je kunt een WordPress onderhoudsabonnement nemen dat past bij jouw behoefte, je kunt uit meerdere opties kiezen. De prijs per maand is aantrekkelijk en de dienstverlening uitgebreid.