Selecteer een pagina

Veel mensen gaan niet graag naar de tandarts. Het is een noodzakelijk bezoek waar je vaak als een berg tegenop ziet. Het kan daarbij helpen als je een tandarts in Amsterdam-Zuid hebt waar je je op je gemak voelt. Een tandarts die de tijd voor je neemt en die uitlegt wat een behandeling inhoudt en of die wel of geen pijn zal doen. Ook als je met de kinderen naar de tandarts gaat is dat erg belangrijk. Als de kinderen zonder angst naar de tandarts aan de Zuidas gaan dan zullen ze later ook minder tandarts angst hebben. 

Een familiepraktijk met ruime ervaring

Als je met je gezin naar de tandartsenpraktijk gaat voor de halfjaarlijkse controle, dan wil je een tandarts die je vertrouwt. Een tandarts die begrijpt dat je kinderen het vaak de eerste keren spannend vinden en die daar dus de tijd voor neemt. Een familiepraktijk waar het hele gezin in een ongedwongen sfeer wordt ontvangen en behandeld is dan ook waar veel mensen naar op zoek gaan. Veel volwassenen van nu hebben nog de pijnlijke ervaring van de ouderwetse schooltandarts die hen vroeger op de lagere school bezocht. Dat was vaak echt geen pretje. Gelukkig gaat het er nu heel anders aan toe. 

Je wilt een tandarts die je vertrouwen geeft

Als je naar de tandarts gaat dan wil je uiteraard een tandarts die je vertrouwt. Een tandarts in Amsterdam-Zuid die vooraf duidelijk met je doorspreekt hoe de behandeling wordt uitgevoerd. Ook de kosten zijn daarbij belangrijk. Worden ze vergoed door je zorgverzekeraar? Is er een eigen bijdrage? Dit wil je vooraf kunnen overwegen en aan de hand daarvan een weloverwogen keuze maken. 

Zoek je een betrouwbare tandarts?

Woon of werk je aan de Zuidas in Amsterdam en zoek je in deze regio een betrouwbare tandarts? Dan is een bezoek aan de website van tandarts Liem-Michael zeker de moeite waard. Een fijne praktijk, met aandacht voor de patiënten is wat je hier geboden wordt. Een tandartsenpraktijk waar je je direct op je gemak voelt en waar je angst voor de tandarts hopelijk snel verdwijnt. Mocht dat niet zo zijn dan wordt hier uiteraard zo veel mogelijk rekening mee gehouden.