Selecteer een pagina

Een goed zakmes kan in veel opzichten goed van pas komen. Sommigen gebruiken het beroepsmatig. Denk daarbij aan de boswachter of parkbeheerder. Maar ook politie en brandweer maken regelmatig gebruik van een zakmes om iemand uit een benarde positie te bevrijden of adequaat hulp te kunnen verlenen. Een zakmes moet voor dat doel natuurlijk van uitstekende kwaliteit zijn. Daarom zweren veel professionals bij Spyderco messen. 

Een kwaliteitsmes uit Amerika

Spyderco is een bedrijf dat in 1976 werd opgericht door het gebroeders Glesser in de VS. Zij specialiseerden zich aanvankelijk in slijpapparatuur voor messen. Deze slijpapparaten en slijpstenen zijn nog steeds het absolute toppunt van de markt. Daarnaast ging het bedrijf ook messen produceren. Deze messen werden voorzien van het gepatenteerde Spyderhole, een opening in het handvat waarmee je het mes met één handbeweging kunt openen. Ideaal als snel handelen noodzakelijk is. Stel dat je jezelf of een ander moet redden uit een benarde situatie, dan is een mes dat direct op een handeling reageert onontbeerlijk.

Een ruim aanbod in fraaie zakmessen

Wil je de keuze hebben uit een ruim aanbod van uitstekende en mooi vormgegeven messen? Dan is Spyderco kopen een prima suggestie. Zeker als het je lukt om één van de befaamde Sprintruns te pakken te krijgen. Dit zijn speciale ontwerpen van Spyderco die in een kleine oplage op de markt worden gebracht. Je moet er dus snel bij zijn om niet achter het net te vissen. De kenners die het fenomeen kennen zijn dan ook al ver voordat er een Sprintrun uitkomt alert en zijn er als eerste bij om zo’n uniek exemplaar op de kop te tikken. 

Voeg een echte Spyderco toe aan je collectie

Wil jij niet zomaar een mes? Dan is een keuze uit de Spyderco messen een aanrader. Het zijn uitstekende messen die een leven lang meegaan. En ook voor je verzameling is het zeker een aanwinst. Je vindt een ruime collectie van Spyderco zakmessen bij Knifestore.nl. Hier betaal je ook absoluut een scherpe prijs, dus het is de moeite waard om in deze onlinemessenshop een kijkje te nemen.