Selecteer een pagina

Werk jij in de zorg? Of ben je schoonmaker in een groot hotel? Dan draag je vaak een flinke bos sleutels bij je. En natuurlijk zijn er nog meer beroepen te bedenken waar dit het geval is. Denk aan een bewaarder in een gevangenis of politiepersoneel. Ook in een grote fabriek lopen vaak mensen rond met veel sleutels. En dat kan risico’s met zich meebrengen. Sleutels kunnen worden gestolen, losraken van een sleutelring en daardoor zoekraken. Maar erger is het als je met een sleutelbos ergens achter blijft haken en daardoor gewond raakt of erger. Key-Bak biedt hiervoor een passende oplossing. 

Veilig met je sleutels omgaan

Wil je tijdens het uitoefenen van je werk veilig met je sleutels omgaan dan is Keybak echt een uitkomst. Met een sleutelhanger van Key-Bak weet je zeker dat je tijdens het werk niet wordt gehinderd door je sleutelbos en dat je je altijd vrij kunt bewegen, ook in complexe situaties. De sleutelhangers van Key-Bak worden altijd getest op valbestendigheid. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat je sleutelhanger stuk gaat bij een val en je vervolgens al je sleutels over de grond verspreid vindt. Dit is ook een extra veiligheid als het risico bestaat dat je sleutels worden ontvreemd. Het is niet mogelijk om een sleutel van de sleutelbos te trekken terwijl je ze draagt. Deze extra zekerheid is vooral belangrijk als je sleutels bij je draagt van ruimtes die niet voor derden toegankelijk mogen zijn. 

Het bedrijf achter Key-Bak

De sleutelhangers van Key-Bak worden gemaakt door het Amerikaanse bedrijf West Coast Chain Manufacturing Co. Dit bedrijf werd in 1948 opgericht door een wisselbestuurder van de Amerikaanse spoorwegen. Hij had al meerdere keren meegemaakt dat collega’s ongelukken kregen doordat ze met hun sleutels ergens achter bleven haken. Daarom besloot hij de Key-Bak te ontwikkelen, een sleutelhanger die veilig kan worden gebruikt. Het bedrijf groeide in de loop der jaren uit tot een onderneming die de hele wereld als afzetmarkt heeft. 

Zo kun je altijd veilig je sleutels bij je dragen

Wil jij ook je sleutels veilig bij je dragen? Kies dan voor een sleutelhanger van Key-Bak. Je vindt ze bij Knifestore.nl. Hier betaal je ook nog eens een aantrekkelijke prijs en kun je rekenen op deskundig advies.